Expozitia nationala FNCPR 2015 Bucuresti

12-Pavilionul-EREN-Bucuresti

In istoria columbofiliei moderne, este pentru prima data cand se organizeaza in Bucuresti marea serbare a inchiderii anului columbofil si anume Expozitia Nationala Columbofila.

Acest moment este un prilej de mare sarbatoare columbofila, fiindca vom putea vedea cu totii cei mai buni porumbei ai tarii noastre in anul 2015, chiar aici, la cateva strazi distanta.

Pe langa cei care vin cu gandul la emotiile urcarii pe podiumul decernarii premiilor, traind clipe de fericire si de multumire sufleteasca pentru munca depusa si pentru pasarile lor, alegerea Bucurestiului ca loc de desfasurare faciliteaza accesul la eveniment la peste jumatate din membrii columbofili activi ai federatiei deoarece Bucuresti si judetele din Sud si din Moldova numara peste 4000 de membri.

Avand in vedere acest aspect, avem motive sa ne asteptam ca aceasta editie a expozitiei sa fie una speciala, incununata de o mare participare si de mult succes.

27 – 31 ianuarie 2016 Bucuresti

In perioada 27 – 31 ianuarie 2016 se va desfasura la Bucuresti la Romexpo Expozitia Nationala Columbofila si Expozitia Europeana de porumbei Voiajori in pavilioanele C4 si C5.

Banchetul Campionilor se va desfasura la Romexpo in pavilionul C3.

Vor fi expusi porumbei voiajori (Lot Olimpic) din foarte multe tari din Europa, fiind cea mai mare manifestare europeana pe care o organizeaza Romania de la Revolutie incoace.

Pentru cei interesati, Federatia a obtinut un pret foarte bun per camera la Hotel Pullman 4* care este foarte aproape de Romexpo.

In perioada premergatoare expozitiei vor fi publicate detaliile privin pretul banchetului, dar si a cazarii la Hotel Pullman precum si alte oferte mai bune ca si pret.